مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانتی بابت بازپرداخت وام

با عرض سلام و خسته نباشید
برای یه بنده خدایی ضمانت کردم وام گرفته متعهد شده که مبلغی رو با یک چک به مبلغ وام که گرفته را به اینجانب پرداخت کنه تا بعنوان امانت پیشم باشه تا بعد از اتمام وام به همان شخص پس بدم. ولی بعد از گرفتن وام از پرداخت پول امتناع کرده و فقط چه ضمانتی رو داده، بعد از مدتی یه چک به جای پول داده که اونم برگشت خورده. بنده هم چکی که از ایشان بابت ضمانت وام گرفته بودم رو برگشت زدم .. آیا این کار من خیانت در امانت هست یا این که حقم بوده...

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
در صورتی که از شما وجهی بابت ضمانت کسر شده باشد صرفاً به همان میزان وجه چک را می توانید مطالبه نمائید. ضمن اینکه حتما در دادخواست خود قید کنید: «مطالبه وجه یک فقره چک امانی به میزان....»