مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

با سلام من در یک کسب و کار سهام داشتم که در سال 96 حسابرسی انجام شد و تفاهم نامه ای امضا شد که من از اون تاریخ سهمم بیرون اومده از شرکت و توافق کردیم سهم من تا یکسال بمونه دستشون و من این یکسال سود مشخصی داشته باشم و بعد از اتمام این یکسال صحبت بشه و من تو این مدت امتیاز برگشت به کسب و کار با سرمایه روز رو داشته باشم. حالا این یک سال گذشته چند تا سوال ؟
1. در صورتی که من حضور فیزیکی نداشته باشم بر اساس اینکه در اول هم ما ضریب حضور داشتیم میتونم طبق این تفاهم برگردم به کار؟
2. این سرمایه ای که حساب شده و خارج شده از چرخه خوب اجناسی بوده جزئش حالا که تورم بوده افزایش بیشتر من میتونم ادعای مابه التفاوت کنم؟ در صورت خروج از شرکت؟
3. در صورت خروج و اینکه بخوام سرمایه رو بگیرم روال قانونی چیه. سهام دارا میگن چون جنس بوده باید کم کم تو چند ماه بدیم من میگم یکباره و اگه قرار تو چندماه اون جنسی که هر ماه میمونه به ماه بعد منتقل میشه سود فروشش به من تعلق بگیره .
خواستم بدونم چجوری متضرر نشم؟

و اینکه به جز اصل جنس و دارایی از سرمایه آیا امتیاز راه اندازی و رشد کسب و کار و شبیه این ها به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالات شما مستلزم پاسخ با توضیح مفصل است .تماس بگیرید.یاالله