مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده است

با سلام.

اینجانب 6 ماه پیش با در دست داشتن رای قطعی اداره کار شکایت خود را ثبت کردم و گفتند منتظر بمانید تا پیامک برای شما بیاید. ولی پیامکی دریافت نکردم. به شعبه دادگاه ثبت شده مراجعه کردم و آن ها هم گفتند باید اول پیامک دریافت کنید. بعد 6 ماه به صورت تصادفی وارد سامانه ثنا شدم که این نوشته را دیدم

پرونده به علت رسیدگی بدوی نسبت به خواسته ....... ثبت گردید.
اجراییه صادر شد.
ابلاغیه جهت ابلاغ اجراییه صادر شد.
اجراییه ابلاغ شد.
پرونده مختومه شده است.

منظور چیست و حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام
باید اجرائیه را از شعبه دریافت و برای تشکیل پرونده به اجرای احکام تحویل دهید