مشاوره حقوقی رایگان - نحوه انتقال سند زمین

من حدودا بیست و پنج سال پیش از یکی زمین خریدم قولنامه دستی نوشتیم و سند نسخ زمین که به اسم فروشنده است به من تحویل داده و الان فروشنده حدودا چهار سال پیش به رحمت خدا رفته الان من بخوام اون سند نسخی که با قولنامه در دست دارم چگونه میتوانم سند و به اسم خودم کنم در واقع باید چیکار کنم تا سند به اسمم بزنم باید از کجا شروع کنم یا به کجا مراجع کنم؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام چون کار تخصصی است بهتر است از ابتدا به صورت حضوری و با دیدن مدارک توسط همکار اقدام نمایید