مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

سلام‌.
بنده با شخصی تصادف کردم و ایشان مقصر بود و نزد افسر راهنمایی گفتند که خودم درست کنم و ایشان هزینه میدهد. بعد از دو ماه پیامکی‌ گفتم میروم و شکایت میکنم. ایشان گفتند در دادگاه من میگویم خودسرانه رفتند و ماشین رو درست کردند. من هم عصبی شدم نوشتم:
مشخص هست چقدر بیشعوری، از خدا نمیترسی دروغ میگی. لقمه حرام آخرش همین هست. شیر مادرت حرام بوده است.
این پیامک توهین بوده؟ میتواند شکایت کند؟ محکوم میشوم؟ مجازات آن چی ست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله به نظر می رسد الفاظ شما حاوی توهین است.
مجازات یا شلاق است یا جریمه نقدی