مشاوره حقوقی رایگان - تحویل کارت سوخت

عرض سلام و خسته نباشید. من چند وقت پیش از پیش فروش فوق العاده برنده خودرو شدم و خودرو رو فروختم. کارت ماشین و سند رو تحویل خریدار دادم. الان کارت سوخت ماشین اومده اداره پست و میگوید حتما باید کارت و یا سند خودرو هم باشد. در حالی که کارت سوخت به اسم من هست و خودم شخصا و حضوری با کارت شناسایی رفتم. راه حل چی هست و چی کار باید بکنم؟ خریدار هم در دسترس نیست که مدارک خودرو رو بیاورد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق شرایط تعیین شده ، حق فروش خودرو را نداشتید. راه دیگری نیست. همان است که گفتند همراه داشتن کارت یا سند خودرو