مشاوره حقوقی رایگان - سند

عرض سلام و ادب
ملکی خریداری کرده ام که دو سند 5 و 1 دانگ منگوله دار داشت در حال حاضر که سند تک برگی صادر شده دو سند تک برگی به نام خودم و خانومم صادر شده روی یکی نوشته
تبدیل اسناد مشاعی 26951
روی دیگری نوشته
انتقال قطعی شماره 26951
منظور مشاعی و کلا این دو جمله ؟
تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
یکی از اسناد شما مشاعی بوده که مشاع بودن به معنای مشترک بودن می باشد که با درنظر گرفتن اینکه ششدانگ ملک بنام بیش از یک نفر ثبت گردیده باشد بحث مشاعی بودن قابل تحقق می باشد.