مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

با سلام. برای تنظیم سند زمین کشاورزی که بخشی در تصرف همسایه میباشد و سازمان ثبت املاک نقشه utm میخواهد و بنده دسترسی به بخشی از زمین که تصرف شده است و در فروشنامه ذکر شده (بخش تصرف شده توسط همسایه) ندارم چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست کارشناس نقشه برداری از اداره ثبت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک را تهیه کنید یا از سابقه زمین یا به اداره ثبت مراجعه کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،علیه همسایه شکایت تصرف عدوانی طرح نمایید.همچنین میتوانید ابتدا،دادخواست،اثبات مالکیت بر آن بخش از زمین را بدهید وباحکم دادگاه مبنی بر مالکیت،دادخواست خلع ید بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با احد از کارشناسان با پرداخت هزینه هماهنگ نموده تا نقشه را ترسیم وتسلیم نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به بخشی که توسط همسایه تصرف شده باید شکایت تصرف عدوانی مطرح کنید و بعد از رفع تصرف جهت اخذ سند اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با ارائه دلایل به شهرداری و اخذ حکم لازم جهت نقشه برداری اقدام نمایید
و السلام

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تامين دليل با جلب نظر كارشناس رسمي فرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست رفع تصرف عدوانی را به طرفیت همسایه اقامه نمایید
و بعد از رفع تصرف همسایه ، نقشه یو تی ام تهیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اول تکلیف ان قسمت از زمین مشخص شود و بعد طرح شمیم پیاده گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با اظهارنامه به همسایه خود اعلام بفرمائید
و السلام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
توسط اظهارنامه همسایه خود را مطلع کنید.
و السلام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست رفع
تصرف عدوانی اقامه نمایید و به تصرف سابق خود استناد نمایید و