مشاوره حقوقی رایگان - حکم ضرب و جرح

سلام. من حدود یک سال بیشتر قبل در مغازه دوستم بودم که 2 نفر آمدند و بدون دلیل با چوب و دیگری با چاقو به من حمله کردند. یکی با چاقو مستقیم روی قلب من زده و دیگری 7 جای دو دست من را شکست. حال حکم قاضی مربوطه یک سال حبس و 40 میلیون تومان دیه بریده است. در صورتی که دست چپ من با آلات پلاتین عمل شده است. به نظر شما این حکم عادلانه است من هنوز نمیتوانم با دستم خیلی از کارها را انجام دهم. به نظر شما چی کار باید انجام دهم؟ ممنون.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقتی خسارت و پول درمان و بیمارستان بیش از دیه میشود میتوان مطالبه خسارت مازاد بر دیه کرد مطابقِ ماده یک قانون‌ مسئولیت مدنی

یک وکیل

سلام اعتراض کنید به حکم صادره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید.