مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام خسته نباشید ما یه همسایه داریم که از سال 97 تا الآن باعث ایجاد مزاحمت با پدرم میشود و پدرم را تهدید میکند و یک روز که لوله آب ما شکست و بیل میکانیکی برای تعمیر لوله آمده بود پدرم را تهدید کرد و در کنار خانه ما در بیرون از منزل شن بوده برای تعمیرات منزل خود و مانع رفت و آمد ماشین نمیشود ولی این همسایه میگوید حتما باید شن خود را برداری تا من با ماشینم عبور کنم حتی ماشین نیسان هم رد میشود در صورتی که ماشین او پراید است و در روزی درحال تعمیر لوله بودیم به پدرم فحاشی کرده و پدرم با بیل در گیر شده و باهم درگیر شده وجراحاتی از ناحیه پیشانی و گوش دچار خونریزی گشته و این همسایه خود زنی میکند و میگوید تنم کبود است و همسایه ها نیز علیه پدرم میخواهند شهادت دهند در صورتی که این همسایه عامل و تحریک کننده دعوا بوده و یک سابقه دار هم در این درگیری شرکت داشته است و اگر کبودی او در پزشکی قانونی تایید شود پدرم محکوم به زندان میشود یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به دلایل مطرپحه مصرح در قانون آیین دادرسی کیفری و تصمیم مقام قضایی دارد که قابل اعتراض لست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید انتساب اتهام به پدر شما نیز ثابت شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تشخیص مقام قضایی با توجه به ادله ابرازی و دفاعیات است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً خودزنی توسط پزشکان قانونی مشخص می‌گردد و پنهان نمی‌ماند با این حال در صورتی که متوجه نشوند ایشان نیز شهادت شهود را ضمیمه پرونده کند شهود شهادت بدهند پدر شما محکوم به دیه می‌گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر محترم مرجع محترم قضایی ملاک می‌باشد

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام اگر فقط کبودی باشد تنها به پرداخت دیه محکوم می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودزنی و دیگرزنی در نظریه پزشکی قانونی مشخص خواهد شد.
علیهذا لزوماً پدر شما محکوم به حبس نخواهند شد و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.