مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری کمیته امداد

سلام.
من کارگر ساختمانی هستم و دارای دفترچه تامین اجتماعی هستم که به علت پارگی شدید دیسک کمری و تنگی کانال نخاعی مورد عمل جراحی باز قرار گرفتم که متاسفانه باز هم خوب نشدم و دکتر گفته نیاز به عمل جراحی باز دوم دیسک کمری دارید و الان از کار افتاده کلی و دائمی هستم اما هیچ حقوقی از سازمان تامین اجتماعی نمیگیرم در این مدت من تحت پوشش کمیته امداد بودم حالا کمیته تماس گرفته میخواهد مستمری ناچیز من رو قطع کند و میگوید چون هنوز تحت سازمان تامین اجتماعی هستی و دفترچه تامین اجتماعی دارید. آیا طبق قانون مستمری کمیته امداد من قطع میشود یا نه؟
من هیچ مستمری به جز مستمری کمیته دریافت نمیکنم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

پیگیر از کار افتادگی بشید و مستمری بگیر تامین اجتماعی خود را فعال کنید