مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو سند در رهن

با سلام و عرض وقت بخیر خدمت مشاورین و وکلای حقوقی محترم.

اینجانب قصد فروش خودرو شخصی خود را که سند، برگ سبز نیرو انتظامی به نام بنده و موجود ولی "سند و فاکتور فروش" به گفته نمایندگی تحویل دهنده خودرو در رهن کمپانی می باشد را به صورت وکالت محضری دارم. استدعا دارم در خصوص جلوگیری از سوء استفاده احتمالی خریدار در زمینه های جرایم رانندگی، ارتکاب جرم و یا عدم ثبت پلاک در زمان اتمام مدت رهن سند راهنمایی بفرمایید.

با تشکر.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اظهارنامه بدین به ایشون که از تاریخ فلان ... بع بعد مایع هزینه ها برعهده ایشون است

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام معامله مال رهنی باطل است و در نهایت مرتهن یعنی کمپانی شما را مسول همه مسائل میداند پس نسبت به فروش این خودرو با تفکر اقدام نمائید.سپاس