مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه کارگر

با سلام و احترام. مدت پنج سال در کارگاه مبل سازی برادرم مشغول به کار شدم کارفرما با یک نفر دیگر شریک بودند و به علت اختلاف جدا شدند و تمام مدارک بیمه به نام برادرم بوده است و به اداره بیمه اعلام کردند که کارگاه را جمع آوری کرده و فعالیتی نداریم و حتی یک مبلغی به بیمه بدهکار هستند. حالا میتوانم بابت واریز نکردن حق بیمه شکایت کنم؟ با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

فاطمه  ايزدي فيروز اباد

فاطمه ايزدي فيروز اباد :

سلام بله شما میتومید دراداره کار محل کارتوناز برادرتون وشریکشان طرح دعوی کنید