مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

باسلام
چند روز پیش 4 نفر از دوستان بنده به دربند رفته بودند که از آنها 1.5 لیتر مشروب دست ساز گرفتند، چون مشروب در ساک یکی از دوستان بود صورت جلسه نیز به نام او تنظیم شد و الان به قید ضمانت بیرون آمده است، با توجه به اینکه ایشان هیچگونه سابقه ندارد و عضو فعال بسیج است و چنین موردی در پرونده او ثبت نشده آیا حکم حد و زندان برای او در نظر گرفته می شود؟
می تواند ادعا کند که مشروب برای شخص دیگری است و خود را تبرئه کند؟ در این حالت حکم چیست؟
از اینکه وقت می گذارید متشکرم

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام حمل و نگهداری مشروب مشمول عنوان حد نیست بلکه جرم تعذیری بوده و مجازات آن 6 ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و جزای نقدی به میزان 5 برابر ارزش عرفی کالای مکشوفه میباشد از آنجایی که متهم حسن شهرت داشته و فاقد سابقه کیفری میباشد میتوان درخواست تبدیل حبس به جزای نقدی را مطرح نمود همچنین امکان صدور قرار تعویق صدور حکم نیز وجود دارد ولی دراین خصوص نیاز به دفاع قوی توسط وکیل میباشید .