مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو

باعرض سلام و خسته نباشید بنده سال قبل از پدرم یک خودرو پژو 405 مدل 88 به قیمت 17میلیون بصورت نقد خریدم و مبلغ آن را بهش دادم با توجه به اینکه پدرم خودرو را بصورت اقساطی با چک خریداری نموده بود قرار بر انتقال سند برای سال بعد گفتگو شد و یک قولنامه دستی تحریر... و پشت قولنامه تحریر شده توسط نمایشگاه و پدرم توضیحی بر انتقال خودرو تحریر شد بعد از گذشت 5ماه در یکی از مراکز خرید استان اردبیل متوجه سرقت خودرو گردید و از بخت بد من مبلغ ده میلیون ریال و تمام مدارک خودرو سند منزل و مغازه و شناسنامه همسرم سند ازدواج و شناسنامه نفر دیگری که قرار بر ضامن شدن در بانک قرار بود داخل خودرو رفت بعد از اعلام سرقت متوجه شدم صاحب نمایشگاه خودرو را سرقت کرده بعد از اعزام به دادسرا قاضی اعلام نمودند طی تماس های تلفنی پدرتان و عدم وصول چک معامله فسخ میگردد و حکم برائت صاحب نمایشگاه را صادر کرد. نکته. قاضی محترم من قولنامه دارم به من چه. پدرم چک داده برود شکایت کند به من چه .. و نکته جالب هیچ دستوری قاضی برای مدارک و پول اینجانب اختصاص نداد. باتشکر از مشاور محترمی من را برای رسیدن به خودروم کمک کند. ممنونم یاعلی

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
سرقت جرم محسوب ميشود و بحث فسخ قرار داد ارتباطي به موضوع ندارد كما اينكه مراحل تنفيذ فسخ بايد در محاكم حقوقي طي و حكم قطعي در اين زمينه صادر گردد.