مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من ابوالفضل هستش 15 سالم شده است اما خودم از اسمم خوشم نمی آید آیا میتوانم بدون دادخواست به دادگاه و با مراجعه به ثبت احوال اسمم رو به رهام یا کاوه بردیا و یا محمد با پیشوند های مختلف تغيير بدم لطفا جواب بدهید اخه میخواستم شناسنامه ام رو عکس دار بکنم گفتم اگه میشه که هردو کار رو باهم انجام بدهیم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

معمولا اینگونه موارد را به سختی قبول میکنن دادخواست خود را تحت عنوان تغییر نام به دادگاه ارائه دهید