مشاوره حقوقی رایگان - دخالت و سقط جنین

با سلام من یک و ماه و نیم باردارم و خودم هم تازه فهمیدم خواهرشوهرام همش زنگ میزنن و تهدیدم میکنن و همش میگن باید سقط کنی ما شمارو حمایت میکردیم دیگه نمی کنیم بشدت شوهرم رو ناراضی کردن که الان اون هم من رو تحت فشار گذاشته و میگه باید سقط کنی چون به من نگفتی میخوای باردار بشی من نمیخوام بچه و تهدید به طلاق کرده و میگه اگه سقط نکنی طلاقت میدم اگر شکایت هم از من و خواهرام بکنی دستت رو جایی نمیگیره چون تصمیم به بارداری دوطرفه هست .. تمام ویس های که خواهر شوهرام منو تهدید و اعتراف به سقط بچه های خودشون شدن دارم ترو خدا زودتر راهنمایی کنید من رو چکار کنم ؟ برای حفظ زندگی سقط جنین کنم ؟ یا شکایت کنم و بازم زندگیم رو بهم بزنم ؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
سقط جنین صرفا در شرایط خاص و با تجویز پزشک متخصص، امکان پذیر و عملی قانونی است.