مشاوره حقوقی رایگان - تهمت بیماری اعصاب و روان

باسلام خدمت شما پسرم بعد از هفت سال زندگی مشترک خود خانمش تهمت زدن که دچار بیماری اعصاب و روان است امنیت جانی و شرافتی ندارم
خونه جدا با نفقه می خواهد
و هشت ماه است که زندگی را رها کرده بدون اجازه شوهر مسافرت می ره و الان هم دانشگاه می رود و خانواده خودش و عدد مو هایش دخالت می کنند چه باید کرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج دادخواست الزام به تمکین دهد.زوجه اگر‌ادعایی دارد باید ثابت کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهرش می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد و دفاعیات خود را مطرح کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون زوج مکلف است که منزل مستقل و در شأن زوجه با تمام وسایل تهیه نماید
و نفقه ماهیانه زوجه را به حساب ایشان واریز نمایید
و سپس زوج باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را اقامه نماید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام الزام خانم به تمکین را می‌توانید کنید ولی اینکه واقعا ایشان الزام بشن به برگشت به منزل وجود ندارد و هیچ کس عملا نمی‌تواند ایشان را ملزم کند حتی اگر حکم الزام به تمکین ایشان صادر شود شما به همراه مامور کلانتری به سراغ ایشان رفته و مأمور از ایشان می‌خواهد که به خانه برگردد اگر مخالفت کرد در صورتجلسه ذکر می‌شود و از این موقع به بعد به ایشان نفقه تعلق نمی‌گیرد اصطلاحا به ایشان گفته می‌شود ناشزه یعنی خانمی که تمکین نمی‌کند و آثار دیگری غیر از نشوز ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چنین ادعایی را مطرح کرده باید ثابت کند در غیر این صورت میتوانید تحت عنوان افترا شمایت کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اظهارنامه ارسال کنیدمبنی بر اینکه حکم قانونی خروج زوجه و ترک منزل بدون اجازه شوهر شامل قطع نفقه زن و امکان ازدواج مجدد مرد می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید وکیل بگیرید و بابت عدم تمکین شکایت نمود شاید ایشان نیز اگر ادعایی دارد می بایست ادعای خود را اثبات کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به روانشناس خانواده مراجعه شود
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه یک رویه شده است که زوجه هنگامی که هیچ دلیل عینی و ملموسی برای جدایی ندارد، به زوج نسبت اختلالات روانی و روحی می دهد تا با این کار جدا زندگی کند . در صورتی که اگر زوجه واقعا ادعایش صحت داشته باشد بایستی از طریق گواهی روانپزشک ، عسر و حرج خود را ثابت کند . علی ایحال پسر شما ، حق انتخاب دارد. یا از این خانم جدا شود یا با این خانم زندگی کند . اگر می خواهد زندگی کند باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر الزام به تمکین بدهد . در صورتی که افاقه نکرد باید دادخواست الزام به تمکین بدهد . اگر قصد جدایی دارد باید توجه کند که بایستی کلیه حق و حقوق مالی زوجه را پرواخت کند . بنابراین بهتر است از طریق طلاق توافقی اقدام کند تا بار مالی کمتری متحمل شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قابل معاينه و تعيين سلامت در پزشكي قانوني و متخصص مربوط مي باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

زوج دادخواست الزام به تمکین دهد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بایستی بتواند این موضوع را در دادگاه اثبات کند.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

دادخواست الزام به تمکین بدید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پسرتان باید دادخواست الزام به تمکین تنظیم کنند و اسباب تمکین را محیا کنند در صورت اثبات عدم تمکین همسرشان نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد و تهیه خانه مستقل که از اسباب تمکین و نفقه است نیز منتفی است مگر اینکه عدم تمکین همسرشان علت مشروع و قانونی داشته باشد ...
برای کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید