مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

با سلام وقت بخیر
در تاریخ 97/6/5 یک ساختمان سه طبقه خریداری کردیم و موعد تحویلش 97/9/10 بوده ولی متاسفانه فروشنده در زمان تحویل حاضر نشد و ماهم در تاریخ 97/9/13 اسباب و وسایل خودمونو به ساختمان بردیم کلید داشتیم ولی به علت اینکه همراهمون نبود از طریق دیوار درو باز کردیم.
الان فروشنده از ما به علت بالا رفتن از دیوار شکایت کرده و ساختمانو هم تحویل نداده
ایا طبق ماده 362 ق.مدنی ما مالک شناخته میشیم و میتونیم به دادخواست فروشنده ایراد بگیریم؟
و اگه راه دیگه ای هست راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شما میبیایستی دادخواستی تحت عنوان الزام به تحویل و تسلیم مورد معامله را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید