مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری املاکی

با سلام
دو سال گذشته در منطقه ملارد کرج روستای قشلاق ملکی را از املاک آن محل رهن کامل نمودم و املاک مدعی مالکیت بود تا اینکه اوایل سال جاری متوجه عدم حضور وی شدیم و معلوم شد از چند مستاجر دیگر نیز مبالغی را به همین شیوه دریافت و متواری گشته حال صاحب خانه بعد از دو سال غیبت و عدم حضور و نشانی با برگه قولنامه خانه به درب منزل مراجعه نموده است.
البته این فرد میگوید شهرستان بوده و به املاک اعتماد نموده و نصف مبلغ پرداختی ما را از املاک دریافت و ماهانه نیز هزینه ای بعنوان اجاره دریافت مینموده که با غیبت و متواری شدن املاکی و پرداخت نکردن اجاره توسط وی به بنده مستاجر مراجعه نموده است
حال اینجانب بعنوان مستاجر پول خود را که با املاک بصورت من مستاجر و املاک صاحب ملک قرار داد بسته ام و وی نیز متواری گشته چگونه پول خود را پس بگیرم

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

با شکایت از املاک با موضوع انتقال مال غیر