مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام من حدود یک سال است که نامزد کردم ولی نامزدم الان چهارماهه که از من خبری نداره آخرین بار هم یه بهانه درآورد و به من و خانوادم توهین کرد و رفت چهار ماهه ازش خبری نیست منم میخوام برم از 114 تا سکه که مهریه ام است 10تاشو بزارم اجرا البته به طلاق توافقی رضایت نمیدن منم واسه همون اینکارو میکنم هیچی هم از اول بهم یه هزار تومنم خرج نکرده یعنی نفقه نداده... نفقه نمیخوام فقط مهریه ام اونم ده تاشو میخوام فقط هم یه ماشین داره... خواستم ببینم اگه من برم مهریه ده تاشو بزارم اجرا چقد طول میکشه تا بتونه بده بهم...

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید هم ازطریق دادگاه طرح دعواکنید وهم ازطریق دفترخانه ثبت ازدواجی که ازدواجتان راثبت کرده درخواست صدوروابلاغ اجراییه کنید ومیتوانید درخواست صدورقرارتامین خواسته کنید تااموال شوهرتان توقیف شود