مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی یا طلاق از طرف زوجه

با سلام خدمت وکلای عزیز
سوال من اینه که همسرم ازروز اول ازدواج یعنی 8 سال پیش تا الان هیچ وقت سازش نداشت و بداخلاقی هایش تمومی نداره من شرط برای بچه دار شدنمان را این گذاشتم ک اخلاقش رو خوب کنه و اون میگه ک اخلاقم همینه و تغییر نخواهد کرد با این وجود میترسم که از همسرم بچه داشته باشم
الان بهش میگم بیا توافقی میگه یا توافقی 150 میلیون بده یا مهریه را میزارم اجرا ( مهریه 250 سکه است) الان شرایط مالی خوبی ندارم کار و شغل ثابتی هم ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
که اگر مهر اجرا بزاره برای طلاق چقد معمولا پیش میگیرن و اینکه چند ماه یا چن وقت طول میکشه که طلاق انجام بشه؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

پیش پرداخت از لحاظ قانون موضوعی ثابت و مشخص شده نیست بلکه دادگاه با توجه به مدارک و اوضاع و احوال و ... اقدام به تقسیط مهریه می کند البته در صورت اثبات اعسار از جانب زوج.