مشاوره حقوقی رایگان - مراحل قضایی

سلام من رستورانی را با تجهیزات کامل با مبلغ 173000000 میلیون تومان رهن کامل کردم قبل از اتمام زمان قرارداد برای موجر اظهار نامه فرستادم که ملک را تحویل و ودیعه را پرداخت کند که اعتنایی نکرد تامین دلیل کردم از وسایل داخل مغازه صورت برداری و عکسبرداری شد کلید را تحویل شورا نمودم . بعد از شکایت در دادگاه بدوی و تجدید نظر محکومیت قطعی موجر و اجراییه برای موجر صادر شد در حال حاضر تقاضای اعسار کرده است در حالی که چندین اپارتمان و مغازه اما در رهن بانک دارد و یک اپارتمان هفت طبقه در حال ساخت دارد کلید این مغازه را نیز بعد از گذشت 10 ماه از شورا تحویل گرفته است .
قصد انجام تامین دلیل از وسایل درون مغازه را دارد که ادعا کند وسایلش خراب شده و خسارت دارد و برای طولانی شدن روند رسیدگی شکایت جدیدی انجام دهد در صورتی که در زمان تحویل کیلد مغازه توسط اینجانب به شورا وسایل را کارشناس تست کرد که سالم بوده است
امروز کارشناسی از شورا زنگ زد که برای تامین دلیل به مغازه ای که ده ماه قبل من تحویل دادم مراجعه خواهد کرد به تقاضای موجر شما هم بیاید از وسایل صورت برداری مجدد کنیم .
چکار باید کنم ? در این شرایط ?

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام صورتجلسه قبلی شورا را تحویل کارشناس بدید .ای کاش قبل از ایتکه ملک را تحویل موجر می دادید از حق حبس استفاده میکردید که تا زمان پرداخت رهن ملک را تحویلش نمیدادی