مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت تمدید

با عرض سلام و خسته نباشید
من 3 سال است که مستاجر هستم و در این سه سال تمام اجاره ها را در تایم مشخص شده پرداخت کرده ام و هیچگونه مشکلی با موجر نداشته ام. در حال حاضر موجر میخواهد که من ملک را تخلیه کنم و ادعا دارند که خودشون میخواهند به ملک برگردند و قراردادشون تموم شده است و باید اون ها هم تخلیه کنند. همچنین موجر بنده و همسرشون ناشنوا هستند.
بنده با توجه به شرایط کرونا و شرایط مالی بدی که برایم بوجود آمده امکان تخلیه ندارم و حتی پیشنهاد داده ام که بیشتر از درصد اعلام شده افزایش بدهیم و من یکسال دیگر در خانه بمانم.
من قوانین رو مطالعه کردم هیچکدام از شش موارد اعلام شده را ندارند.
به نظر شما آیا می توانند حکم تخلیه من را بگیرند؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شورا حل اختلاف بخاطر شرایط کرونا معمولا سعی در ایجاد صلح و سازش می‌کند در موارد خاص تخلیه صادر می‌کند