مشاوره حقوقی رایگان - آیا بنا به موارد زیر- طلاق یکطرفه زن امکان پذیر هست ؟

با سلام
همسر بنده یک حکم محکومیت کیفری علیه بنده دارن با عنوان ضرب و شتم و توهین و تهدید و صرفا 2 کبودی به اندازه سکه بر روی تو ساعد دستشان بود که مبلغ 800 هزارتومان دیه دادم و حتی در دادگاه عدم تمکین تجدید نظر قاضی فرمودند به خانم بنده خوف جانی در کار نیست و کبودی اندازه سکه هست و برگرد به زندگیت.
هیچ پرونده و مشکل دیگه ای نیست.
بنده دارای ارشد ادبیات هستم و کارمند دولت هستم.
حکم تمکین دارم به نفعم و مهریه ایشان هم قسطی میدهم.

آیا بنا به حکم محکومیت یاد شده به بنده و صرفا همین مورد- خانمم میتوانند طلاق یکطرفه بگیرند ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت اثبات عسر و حرج و عدم امنیت جانی بله