مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در کلانتری

سلام خسته نباشید.

من 20 سالمه و مقیم المان هستیم و یک سوال داشتم.
حدود 10 سال پیش من توی تهران توسط چند تا ادم ربا دزیده شدم و زخمی شدم.
48 ساعت بعد پلیس من رو اطراف شهر پیدا کرد و برای من در کلانتری پرونده تشکیل دادند اما متاسفانه اون ادم رباها پیدا و دستگیر نشدند.

سوال من اینه که من الان المان هستم و به اون پرونده نیاز دارم
چطوری میتونم به اون پرونده توی اون کلانتری که پرونده تشکیل شده دسترسی پیدا کنم و یک کپی ازشون بگیرم؟
میشه از اقوام کسی رو بفرستم که از بایگانی کلانتری بگیره؟
و ایا راه دیگری برای گرفتن پرونده هست؟

ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وکالت نامه تنظیم کنید و اختیار اقدامات قضایی و از جمله اخذ کپی از اوراق پرونده رو‌بدین به اشناتون

ساناز کشاورزی

سرکار خانم ساناز کشاورزی :

با سلام
فقط میتونید از طریق دادن وکالت کاری به یک نفر پیگیر پرونده بشید و اگر قاضی اجازه بده میتونید کپی بگیرید وگرنه قضیه منتفی هست.