مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن زوجه بعد از تهیه مسکن

با سلام
در نخستین جلسه دادرسی برای تمکین زوجه بدون هیچ‌ مخالفتی بیان کردند که حاضر به تمکین میباشند (دور از واقعیت میباشد چون تا قبل از جلسه دادگاه به هیچ عنوان راضی نمیشدند) برای همین قاضی دستور داد بنده منزل مسکونی با تمام لوازم عرف تهیه کنم حال سوال بنده این است زوجه میتواند بعد از تایید کارشناسی مسکن و حکم الزام به تمکین زیر حرفش بزند که تمکین نمیکند اگر اینطور باشد زوج به جز ازدواج مجدد و ناشزه شدن زوجه چه اقدامی دیگر میتواند بکند؟
با سپاس از شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما ضمانتی برای عدم تمکین زن به غیر از ناشزه شدن و عدم تعلق نفقه وجود ندارد