مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام مضاربه ای

سلام و عرض خسته نباشید
بنده سال 95 ضامن وام یه شخصی شدم که بعد از گذشت یکسال، حسابی که حقوق اداره ام واریز آن میشود مبلغ 4 میلیون تومان برداشت شده است و گویا بانک وام را برای وام گیرنده تمدید کرده است، مجددا آبان ماه امسال 2میلیون دیگر برداشت شده است و حساب بنده به اندازه 37 میلیون تومان مسدود گردیده است، الان برای نیازهای معیشتی خودم به مشکل برخوردم و اصلا به حقوقم دسترسی ندارم، حتی یک ریال! چون به محض واریز حقوق یا اضافه کاری برداشت میشود. وام گیرنده هم قصد پرداخت وام را ندارد و به من گفته که هرکاری دلم میخواهد بکنم و میخواهم فرار کنم، من بعنوان ضامن چکاری انجام دهم؟ چقدر باید تاوان بدهم؟ حتی اجاره خانه 8 ماه خودم را پرداخت نکردم و قسط وامهای خودم معوق شده، چون اصلا حقوقی دریافت نمیکنم و بانک کلا حسابم را مسدود کرده است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. در این خصوص می توانید با ارایه دادخواست مطالبه وجه به اندازه مبلغی که تا به حال از حساب شما برداشت شده تا این مبلغ رو درخواست کنید.