مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دوربین های ساختمان

با سلام، آپارتمانی 43 واحدی که دارای 25 پارکینگ میباشد به تازگی مجهز به دوربین برای پارکینگ و ورودی ها و محوطه شده است، جمعا 16 دوربین نصب شده که 6عدد متعلق به پارکینگ ها میباشد طوری که تمام ماشین ها به صورت کامل و واضح قابل مشاهده باشند
نحوه تقسیم هزینه دوربینها باید مساوی باشد یا کسانی که صاحب پارکینگ هستند باید بیشتر پرداخت کنند و با چه درصدی؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

باسلام صرفا واحدهای دارای پارکینگ باید هزینه پرداخت نمایند