مشاوره حقوقی رایگان - دوربین آپارتمان

ساختمان ما قراره دوربین بزارند ساختمان ده واحد هست 6واحد پارکینگ دارند چهارواحد ندارند حتی ریموت وهیچ استفاده ای از درب پارکینگ نمیکنند. الان واحدهای که پارکینگ ندارند هزینه دوربین رو نمیخوان بدن .. آیا هزینه دوربین بین ده واحد باید تقسیم بشه به مساوات یا خیر ؟ باید چه کاری انجام بدن ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دوربین برای امنیت ساختمان است و توافق همه باشد بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا باید همه مالکان هزینه مشاعات را پرداخت نمایند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید همه راضی باشند حتی یک واحد راضی نباشد حق نصب دوربین ندارند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بایستی همه واحدها راضی باشند در صورتی که حتی یک واحد ناراضی باشد می تواند مانع نصب دوربین گردد،ولی در کل دوربین برای امنیت ساختمان می باشد هزینه آن به نسبت مساوی بین واحدها تقسیم می گردد چون که جزمشاعات ساختمان می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجبور به پرداخت نیستید صرفا برای نگهداری از مشاعات مجبور هسنید هزینه پرداخت کنید ولی برای نصب سیستم های جدید در مشاعات رضایت همه مالکان شرط است

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام اگه دوربین مربوط به پارکینگ است فقط 4 واحد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هزینه با تمام ساکنین است زیرا بدون.پارکینکها باید ریموت داشته باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلیه مالکین باید رضایت داشته باشند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...همه باید صرفنظر از میزان استفاده،مشارکت نمایند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه نصب دوربین مداربسته در فضاهای مشاعی ساختمان بر عهده کلیه مالکین و متصرفین است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

هزینه قسمت های مشاع ساختمان بر عهده همه ساکنین هستش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به بعد دوربین و کارکرد ان دارد که باید بین مالکین به توافق برسد اگر باز هم مشکلی بود ان وقت اقدام حقوقی شود . در صورت از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید