مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد صلح مادر و فرزندی

باسلام و خسته نباشید
پدر بنده فوت شدن و در مجموع ما سه ورثه هستیم بنده، مادرم و پدر بزرگم.
پدربزرگ بنده که در قید حیات هستن از طریق وکالت نامه محضری اختیار اموال رو به بنده واگذار کردن و به دلیل سن بالای ایشون بنده خواستم این وکالت رو به نام خودم انتقال بدم تا بعد از فوت ایشون مشکلی پیش نیاد. با توجه به سهم همسر از اموال شوهر که یک هشتم هست بنده خواستم با مادر قرارداد تنظیم کنیم برای کل اموال، سوال بنده اینه که بعد از فوت مادرم برای فروش اموال مشکلی برای من پیش نمیاد؟ و اینکه بعد از فوت هر کدام از ما اختیار کل اموال به شخص مقابل که در صلح نامه قید شده میرسد؟ و بعد از فوت بنده همسر بنده نمیتواند ادعایی در مورد اموال داشته باشد؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

بعد از فوت موکل به طور اتوماتیک وکالت باطل خواهد شد مگر اینکه مورد وکالت قبلا انجام پذیرفته باشد،اگر اختیار اداره و فروش اموال وکالتا به سما داده شده باشد شما تا زمان فوت موکل اختیار اداره و انتقال را دارید و اگر تا ان زمان این امور را انجام ندهید با فوت ایشان وکالت باطل و اموال در قالب ترکه بین کلیه وراث تقسیم میگردد،البطه شما در پرسس خود ابتدا از وکالتنامه و اخر از صلح نامه صحبت کردید که دو قرارداد جداگانه و اثار جداگانه دارد