مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پلاک

سلام
وقت بخیر
من اهل تهران هستم ولی ساکن شیراز، ماشینمو تو شیراز فروختم، پلاکشم فک کردم
بعد از یک هفته دوباره تو شیراز ماشین خریدم، رفتم واسه تعویض پلاک، گفتن پلاک تهرانی رو که فک کردی، دیگه اینجا بهت نمیدیم، حتما باید بری تهران پلاک رو بگیری.
آیا من میتونم بدون اینکه ماشینو ببرم تهران، با در دست داشتن مدارک برای تعویض پلاک، پلاکمو از تهران بگیرم، بعد بیارم تو شیراز رو ماشین نصب کنم؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام،چون برایرتعویض و تحویل پلاک از مرجع شماره گذاری تهران یا هر سهر دیگری نیاز به بازدید کارشناس شماره گذاری (راهنمایی و رانندگی) است لذا حتما باید برای تعویض پلاک اتومبیل را بهذتهران ببرید و کارهای مربوطه را انجام دهید بنابر این عملا تعویض پلاک در هر شهر بدون وجود اتومبیل مربوطه امکان ندارد