مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام
از شورای حل اختلاف دادنامه ای تامین خواسته به مبلغ 20 میلیون تومان ابلاغ شده است سوال اینکه
1- آیا تامین خواسته قابلیت اعتراض میباشد؟
2- اگر قابلیت اعتراض داشته باشد چند روز میباشد؟
3- اصولا در تامین خواسته چی توقیف میشودحساب بانکی یا ملک یا مورد دیگر
4- آیا همه حسابهای بانکی همه ضامن ها مسدود میشودیا فقط یکی از آنها کفایت میکند؟
متشکرم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قرار تامین خواسته باید به خوانده ابلاغ و خوانده حق دارد ظرف 10 روز از ابلاغ اعتراض کند و در اجرای تامین خواسته به درخواست خواهان اموال تا سقف خواسته توقیف می شود تا در آینده محکوم به در امنیت قرار گیرد