مشاوره حقوقی رایگان - فاضلاب مشاعی ساختمان

سلام.وقت بخیر
در ساختمان ما به مدت 4تا5 ماه بود که لوله فاضلاب مشاعی از کف طبقه اول به طرف کوچه آب پس میداد و نشتی داشت.
لوله کش آوردیم و نظر دادن که از طبقه پایین )پارکینگ(درست می‌شود ولی مدیر ساختمان لجبازی کردن و اقدام به رفع نشتی نکردن و اسرار زیاد داشتن که از داخل واحد کنده کاری انجام شود درصورتی که کاملا از دیوار پارکینگ تعمیر شد و به علت عدم تعمیر انباری 1واحد دچار خسارت شده(آب جمع شده باعث خرابی سقف انباری و خسارت به وسایل انباری شده)
حال برای تامین خسارت وارده باید از صندوق ساختمان پرداخت بشه یا مدیر ساختمان؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدیر مقصر بوده مدیر اما معمولا این هزینه ها مشترک است