مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. شوهرم چندین ماه هست که تمکین نمیکنه و میگه تو رو نمیخوام و هر چی بمونی عمرت رو تلف میکنی و اصلا تو این مدت با من حرف نمیزنه ولی نفقه رو تامین میکنه منظورم خورد و خوراک رو، میگه تو زندگیت من نیستم بمون و تنها زندگی کن نه از تو بچه میارم خودشم هم نمیره اقدام کنه چون اگه بره میدونه باید حق و حقوقم رو بده میخواد کاری کنه من ذله بشم و خودم برم تو رو خدا راهنماییم کنید نمیدونم چکار کنم دارم دق میکنم من نمیخوام جدا بشم.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. این موضوع اقدام حقوقی نداره. الزامش هم فایده نداره. متاسفانه هر راهنمایی دراین خصوص به جدایی می رسه. امیدوارم مشکلتون حل بشه

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به اجبار نمی توان مهر و محبت خرید به نظرم با روانشناس و مشاور خانواده مشاوره کنید و اگر افاقه نکرد از حربه مطالبه مهریه استفاده کنید