مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام خدمت وکلای گرامی و تشکر از پاسخگویی به موقع شما بزرگواران. اگر زن تمکین کنه و سر زندگیش بره ولی شوهرش تمکین نکنه و همبستر نشه با خانمش به مدت نه ماه، وبگه من کاری ندارم باهات و دست نمیزنم، زن چگونه در دادگاه ثابت کنه این امر را که عسر و حرج داره و مرد سمتش نمیره از قصد؟ ایا درخواست به پزشکی قانونی کنه خانم دادگاه قبول میکنه یا اینکه شاهد میخاد این امر هم؟ زن تمکین میکنه ولی مرد نه؛ ممنونم از پاسخ شما بزرگواران.

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

ببینید موضوع شما امر نامتعارفی هست.پزشکی قانونی اگر به کمیسیون ارجاع دهد شاید موضوع اثبات گردد لیکن از موارد عسر و حرج منتج به طلاق نیست مگر حکم له شما صادر گردد و مرد صراحتا اجرا نکند که در این خصوص امری دشوار است.در ضمن دادخواست تمکین غالبا از جانب مرد مطرح میگردد در این خصوص ممکن است با مقاومت دادگاه مواجه شوید