مشاوره حقوقی رایگان - آیا با گذشت چندین سال میتوان زمینی که در ثبت اسناد اراضی الندشت شهر مشهد هست را اثبات کرد

باسلام
مادر مرحوم بنده در سال 1360قطعه زمینی از اراضی الندشت شهر مشهد که مربوط به آستانه میباشد را از شهرداری خریداری میکند و بعد از چند وقت جهت تشکیل سند و فیش واریزی اقدام به دریافت سند میکند بعد از گذشت چند ماه که به سر زمین مراجعه میکنند مشاهده میکنند افرادی زمین را برای خود ساخته و کل متراژ 250متر را تصرف کرده که با شکایت در آن سالها جهت تخریب با مامور در محل زمین حاضر میشوند و متاسفانه به دلایلی از تخریب منصرف میشوند ولی با نشان دادن مدارک قانونی به معارضین اثبات مالکیت میکنند و مهلت تعیین میکنند که ملک را تحویل دهند و در این زمان ایشان به شهرستان مراجعه میکنن و بعد از چند سال که دوباره جهت بازدید در محل حاضر میشوند مشاهده میکنن ملک را افراد قبلی فروخته و کلا بنای بزرگی احداث شده در عین حال اسناد و مدارکی از همان سند و فیش‌های واریزی که بسیار رنگ و رو رفته است موجود میباشد و طی مراحلی استعلام زمین هنوز به نام مادر بنده هست لذا سوال اینجاس چطور میشود اقدام به اثبات مالکیت کرد چون هرجا مراجعه میکنم میگن از سال 60 الان اومدین دنبال زمین و اینکه با قیمت فعلی سال 1400ملک بالای 50میلیارد قیمت میخورد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر سند دارید دیگر اثبات مالکیت لازم نیست. دادخواست خلع ید بدهید