مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام و خسته نباشید
بنده ساکن استان گیلان شهرستان رودسر هستم و یک عدد زمین زراعی که 6000 متر دارای سند و 1000 متر شامل منابع طبیعی و کنار زمین خودمان میباشد را به تصرف درآورده اند و در حال سند گرفتن برای آن 1000 متر هستند چگونه میتوانم جلوی این روند را بگیرم؟ چون کسی که زمین را به تصرف درآورده پارتی و رشوه زیادی در رودسر دارد آیا راهی هسش که جلویشان را بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر نسبت به رای کمیسیون ماده56 منابع طبعی اعتراض دارید میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراص خود را به برگه تشخیص کمیسیون ماده 56 اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اداره منابع طبیعی استان مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره منابع طبیعی موضوع را پیگیری کنید