مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت پس از تصادف

سلام.
دیروز بعد از ظهر من با ماشین در حال حرکت بودم که یک آقای افغانی حدود 30 سال خودش رو جلوی ماشین من انداخت و صورت او با آینه من برخورد کرد. بعد از حدود یک ساعت آمبولانس نیومد و من ایشون رو با هزینه خودم به درمانگاه بردم و با هزینه خودم دکتر ایشون رو دید و صورت او 2 تا بخیه خورد. دکتر هم نامه کتبی نوشت که ایشون کاملا سالم هست و آسیب دیگری ندیده است. ولی ایشون رضایت نداد و اصرار داشت که باید چندین عکس و MRI انجام بشود و دندون ها هم شکسته است در صورتی که هیچ شکستگی و مشکلی وجود نداشت. من برای ایشون دارو تهیه کردم و دکتر هم ایشون رو بخیه و پانسمان کردند و غیر از جراحت صورت هم هیچ گونه آسیبی ندید. حالا الان تماس گرفته و میخواهد شکایت کند و میگوید باید پول به من بدهید. آیا نتیجه ای خواهد داشت؟ من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت جراحت صورت می تواند شکایت کند آنهم کارشناس اگر شما را مقصر اعلام کند شما مسئول پرداخت دیه جراحت هستید