مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت برای رسیدگی به پرونده کلاهبرداری

با سلام و احترام
بنده حدود یک سال است که در دام یک باند کلاهبرداری گرفتار شدم ولی متاسفانه پس از اتمام تحقیقات پلیس فتا پرونده به دادسرای 31 تهران، دادسرای عمومی تهران، دادسرای ناحیه 2 تهران، دادسرای دزفول و دادسرای قم ارسال شده که همگی عدم صلاحیت صادر کرده‌اند و همچنان به تعداد شاکیان این باند کلاهبرداری اضافه میشود و ایشان مشغول بدبخت کردن تعداد بیشتری از افراد هستند. لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چه کاری در جهت قرار گرفتن پرونده و رسیدگی به آن میتوانم انجام دهم.
با تشکر فراوان