مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مورد اجاره

خانه ام را اجاره داده ام و در قرارداد ذکر کرده ام که در صورت فروش دو ماه جلوتر اطلاع داده میشود و باید مستاجر تخلیه کند . بعد از تمام شدن موعد اجاره ملک را فروخته ام و اکنون مستاجر ملک را تخلیه نمیکند و با اینکار من را شامل ضرر و زیان میکند .

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما سوالی مطرح ننموده اید که بنده یا همکاران پاسخگو باشیم. به هر حال شما می توانید از شورای حل اختلاف برای تخلیه ملک اقدام کنید که زمان کوتاهی خواهد برد. و از زمان اتمام مدت اجاره تا روز تخلیه ملک تقاضای اجاره بها بنمایید.