مشاوره حقوقی رایگان - برای رسیدگی مجدد به پرونده ای که رای صادر شده باشد و حکم هم اجرا شده باشد چه کار باید انجام داد

سلام وخسته نباشید من از عروس همسایه روبرویی و برادرش به جرم ادم ربایی، سرقت، غصب عنوان مامور دولت، استفاده از اسپری فلفل، تهدید، توهین، ضرب و جرح عمدی شکایت کردم و مدارکی که ارائه دادم و در پرونده موجود شاهد پیامکهایی که از طرف انها برام فرستادن و حتی خودشون در بعضی جاها اعتراف کردن و...... ولی اصلا قاضی مدارک من و شهادت شاهد من رو نادیده گرفته ایا کاری میتونم بکنم برای پیگیری مجدد پرونده

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

با سلام در صورتی که دلیل جدیدی ارائه بدین با اجازه ی دادستان مربوطه برای یک بار دیگه میتونین دعوای کیفری رو مطرح کنید