مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه با استفاده از محجوریت

با سلام
پدر بنده در سال 78 از دنیا رفته و ما سه برادر و چهار خواهر هستیم . حال که برای تقسیم ماترک پدر به دادگاه مراجعه کردیم مشاهده نمودیم که برادر وسطی یک صلح نامه دستی با امضا سه شاهد از پدرمون دارد که اموالش مثل زمین کشاورزی و منزل مسکونی خودرا به ایشان به عنوان تشکر از زحماتش واگذار کرده با توجه به اینکه ما همه فرزندان میدانیم پدرمان در زمان فوت بالای هفتاد سال سن داشت و از نظر هوش و حواس محجور بود و اکثر مواقع به خاطر آزار و اذیت همان برادرمان از خانه فرار میکرد و ما مطمئنیم که این صلح نامه را هم بزور کتک از پدرمان گرفته است . حال از شما خواهشمندیم که ما چگونه آن صلح نامه را که حتی امضای خود برادرمان زیر پای آن صلح نامه نیست را باطل کنیم. ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دو نکته مهم است 1. مطمین شوید صلح جعلی و ساختگی نباشد . 2. اگر بتوانید ثابت کنید صلح با اکراه و اجبار انجام شده باطل است . البته اثبات آن بسیار سخت است

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

با سلام صلح نامه اموال غیر منقول مثل ملک و زمین ، باید رسمی باشد یعنی در دفتر اسناد رسمی ثبت شده باشد ، صلح نامه عادی اعتبار ندارد مگر اینکه تنفیذ بشود شما میتوانید ابطال صلح نامه را بخواهید ولی به نظر جز موارد تخصصی هست با مشورت با وکیل یا تخت نظارت وکیل انجام دهید