مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بیمارستان و هزینه صدمه وسیله نقلیه بعد از حکم دادگاه در خصوص پرداخت دیه

با عرض سلام و ادب
یک راننده خانم با ماشین به بنده که موتور سوار بودم زد و در دادگاه صد در صد مقصر شناخته شد دادگاه میزان دیه را تعیین کرد و شرکت بیمه برای پرداخت دیه رضایت نامه می خواهد
هزینه بیمارستان و هزینه صدمه موتور و سایر هزینه ها (جرثقیل و پارکینگ و ...) بعد از حکم دادگاه در خصوص پرداخت دیه چگونه پرداخت می شود ؟
مقصر حاضر به پرداخت هزینه های بیمارستان و موتور و .. نیست . اگر بنده رضایت بدهم چگونه این هزینه ها را دریافت کنم.؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق رای صادره فقط دیه پرداخت خواهد شد. بابت این هزینه هایی که عنوان کردید باید جداگانه دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم بدهید