مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

سال گذشته چک سفید امضا کردم و به شخصی دادم که از من وکالت بلاعزل دارد.چند ماه بعد ایشون بعنوان حق الوکاله کاری که انجام دادن رقمی رو در چک تایپ کردن و اجرا گذاشتن.شکایت خیانت در امانت مطرح کردم اما شهود هم دروغ شهادت دادن و نهایت به بررسی تقدم و تاخر امضا و متن رسید.با توجه به وکالت بلاعزل ایشون از من قانون در این موارد چی میگه؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام شما میتوانید با طرح محاسبه ایام وکالت دادخواست حقوقی مطرح و با توجه به نظر دادگاه میزان حق الوکاله رو تعیین بفرمایید