مشاوره حقوقی رایگان - مشاور خانوادگی

با همسرم سازش نداریم چه کنم ؟

پاسخ ها :

عدم سازش با همسر مشاوره خانواده

سوالات مرتبط

مشاوره خانواده برای حل مشکل
سلام. خانم چند ماه قهر کرده چند بار رفتم دنبالش برنمیگرده. بهش میگم بیا بریم مشاوره خانواده مشکل رو حل کنیم قبول نمیکنه . میگه موقع طلاق میریم. ایا میشه دادخواستی چیزی بدم که دادگاه برای حل مشکل م...
مشاوره خانواده
سلام خسته نباشید. بنده با خانومم 5ماهه نامزدیم. متاسفانه خانومم فک میکنن من بهشون شک دارم و دروغ میگم. میگن بریم پیش مشاور خانواده. میتونن با پرونده سازی در مشاوره خانواده عسر و حرج بخاطر دروغ و شکاکی...
مشاوره حقوقی خانوادگی
سلام لطفا هرچه سریعتر کمکم کنید من دیگه نمیتونم زندگی کنم ؟...
سوال در مورد مطالبه مهریه
سلام و عرض ادب همسر من درخواست مطالبه مهریه کرده و عندالمطالبه هست. اولین جلسه فردا هست سوالم اینجاست که قاضی آیا ما را به مشاوره خانواده ارجاع می دهد یا نه؟ با این میدونم من محکوم هستم و حق همسرم مه...
مشاوره میخام برای بهبود روابط زوجین
سلام من هر سایتی میرم نمیتونم یه مشاوره رایگان پیدا کنم که بتونم خصوصی باهاش چت کنم و مشکلاتمو مطرح کنم اگه شما میتونین معرفی کنین ممنون میشم راهنماییم کنین...