مشاوره حقوقی رایگان - تبانی مشاور املاک ، خیانت در فروش ملک

با سلام و خسته نباشید

حدود 20 روز پیش بنده در املاکی یک ملک خریداری کردم که متراژ قید شده در سند 70 متر بوده و در سند هم همین مقدار ذکر شده و بعد از 15 روز برای انتقال سند به دفترخانه مراجعه کردیم و بعد متوجه شدیم در داخل بنچاق نوشته شده 12 متر آن جز اصلاح آتی می باشد بعد از پرس و جو خریدار اعلام کرد که از این موضوع بی اطلاع بوده و به دفتر املاک هم مراجعه کردیم و ایشان نیز اظهار بی اطلاعی کردند ، ما خواستار فسخ قرارداد شدیم ولی ایشان گفتند فسخ نمیکنند ، و ما رو مجبور به امضاء در دفترخانه کردند ،
حال سوال اینجاست ؛ املاک به عنوان حکم چرا این موضوع رو مطرح نکرده ؟
و این که در مباییه نامه و کد رهگیری هم این موضوع عنوان نشده و فقط نوشته سند و مدارک به روییت رسیده ولی این موضوع در پشت سند در روز قرارداد نبوده و اگر هم بوده ما با اطمینان کامل به املاک در نشست حضور پیدا کردیم

با چه عنوانی میتوانیم شکایت را مطرح کنیم ؟
خیانت در امانت ؟ یا تبانی املاک با فروشنده ؟

مرسی

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

طبق قانون کمی وزیادی متراژ نسبت به خریدار و فروشنده میتوان مطالبه کرد وهم چنین میتوان تقاضای فسخ معامله را درخواست کرد