مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

با سلام
به تازگی خانه ویلایی رو خریداری کردم اما بعد از خرید متوجه شدم تقریبا کل بنا در تعریض است و این در حالی می باشد که فروشنده هیچ گونه اقراری به این موضوع نداشته و هیچ سندی ارائه نداده است و در قولنامه متراژ عین سند 30سال پیش خرید و فروش شده است.
آیا این مصداق کلاهبرداری نیست؟ امکان شکایت و برگشت معامله را دارم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری بدهد و قیمت ملک را به نرخ روز مطالبه کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری نیست این عمل ولی از لحاظ حقوقی می‌توان خیلی کارها کرد بستگی به نوع پرونده دارد که پس از رویت مشخص می‌شود مثل فسخ یا خسارت های وارد شده به شما