مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه قرارداد

با سلام

شرکت هستم

با یکی از دانشگاههای غیر دولتی قراردادی به مبلغ 70 میلیون تومان دارم و سالی هم ده میلیون بابت پشتیبانی و بند و تبصره ای در قرارداد هست که روزی دویست هزار تومان به عنوان تاخیر در کار در صورتی که توقف کار از طرف کارفرما باشد تعلق میگیرد. تاریخ قرارداد اول سال 96 و مدت قرارداد شش ماه بود تایید هفتاد درصدی کار رو دارم اما جز پشتیبانی دو سال هنوز پرداختی به من انجام نشده و همچنین با این حساب روزی دویست هزار تومان و چهارصد و پنجاه روز تاخیر چیزی حدود نود میلیون می شود. از مبلغ قرارداد هم هنوز چیزی پرداخت نکردن دلیل تاخیر هم تغییرات در سازمانشون هست. من چهار بار صورت وضعیت به صورت درخواست بهشون دادم اما پاسخی نگرفتم تا اینکه امروز صورت وضعیت رو از طریق دفتر خدمات قضایی رسما فرستادم مراحل بعدی چی هست و همچنین چه موارد دیگه ای به ما تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام . جهت راهنمایی صحیح و جلوگیری از راهنمایی اشتباه میبایست قرارداد و مدارک ملاحظه و مطالعه بشه.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

باید از همون ابتدا بوسیله اظهارنامه اقدام می کردید بعدا می توانید مطالبه خسارت و ضرر و زیان بکنید