مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بادام

باسلام من و دوستم به شخصی که پانزده هکتار بادام دارد 10 هکتار قرارداد نوشتیم کارشو انجام بدیم بعد تسویه کنه بعد بقیش را باز قرارداد کنیم کارشو انجام بدیم که متاسفانه کارشو تمام کردیم 10 هکتار پول نمیده میگه ازتون شکایت میکنم و تامین ادله و از این حرفا ما باید چکار کنیم اداره کار شکایت کنیم یا دادگاه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد قرارداد در دادگاه شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه دادخواست مطالبه حق السعی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق با قرارداد مذبور دادخواست مناسب تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما طبق آنچه که با هم قرارداد داشته اید عمل کرده اید و نسبت به پرداخت حقوق تان اقدام نمی کند میتواند دادخواست مطالبه وجه دهید برای اثبات آن یا باید قرارداد کتبی داشته باشید یا شاهد و یا هر دست نوشته دیگری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق قرارداد حقوق خود را مطالبه کنید و یا از وکیل استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد.

چنان‌چه تابع قانون کار باشد
حقوق و مزایا کارگر از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و